Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkte jag skulle prova skriva en svensk text, tyckte det blev väldigt bra! Hoppas det finns någon där ute som kommer få användning för texten! :)


Big L



Du är en klippa, du är ljuset i mitt liv, du är min kvinna
Jag försvinner, i dina ögon blå, som så vackert glimmar
Likt en ros som är röd, är du så skön, och mitt hjärta de dunkar
Från himlen sänd, som den ängeln du är, du kom och håller mitt hjärta kärt
Håller din hand, så hårt jag kan, jag önskar att du aldrig försvinna
Du är mitt lugn, jag är din kung, och med detta sagt
Vill jag bara säga, Jag älskar jag dig, du är min gudinna.




Fri vers av DaveStixx
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-03 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DaveStixx