Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kämpa på

Inget liv är huggit i sten
Ingen vet var man hamlar sen
För att nå sitt mål
Får man kämpa som få
Det är ditt verktyg
Det är ditt livs lektion
Kämpa hårt men dock tänk på
Du måste också se till att du mår




Fri vers av DaveStixx
Läst 201 gånger
Publicerad 2012-08-03 06:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DaveStixx