Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INNAN BRÖLLOPET

Om jag var din
skulle jag bära ditt paraply

Om jag var din
skulle jag öppna din dörr

Om jag var din
skulle vi gå på fester tillsammans

Om jag var din
skulle vi båda se till att det alltid finns frukt i fruktskålen

Om jag var din
skulle livet vara så mycket enklare

Om jag var din
skulle vi gemensamt dela på minnen

Om jag var din
skulle du för alltid vara min




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-03 10:07



Bookmark and Share


  Cammie
Härlig! Gillar också fruktskålen.
2012-08-04

  Nanna X
fin och ärlig. gillar fruktskålen
2012-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP