Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drivkraft i slentrianmässigt klimat

Med två vänsterfötter
dansar han sig igenom livet

Med skelögd blick
blickar han mot målet

Vem skulle förstå
att han skrattar hela vägen till banken




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-03 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP