Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vi en gång brann/där vår historia ännu berättas.

Vill inte leva i en grotta
där ljudet av våra kroppar
är ett eko
och endast ett påminnande.

Vill inte leva i en grotta
där vi är en avlägsen målning
på en vägg

Där eldar en gång brann.




Fri vers av Tina-sol
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-03 18:11



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Här har du fångat en vemodskänsla som berör med en annorlunda bild jag inte sett tidigare. Starkt och kreativt!
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol