Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens bästa ark!

När du håller mig
som du gör,
känner mig som skuggan
bakom ljus.
Det tar mer än förut
för att öppna mina armar
Att ta min kontroll.
Du kysser mig,
sveper mig.
Din kärlek för evigt...
Vem bryr sig om våra hjärtan brister,
om våra kroppar förliser.
Vår kärlek för evigt,
förlorar lite förstånd.
Kan inte sluta,
lyssna på ditt ljud.
En pojke i fönstret,
frågar vem jag är!?
Varje dag...
Vad gör vi här?
Har färdats långt,
bränt många broar.
Men du är här,
ett farligt vittne,
till livets hjärta.
Kan relatera,
till det som alltid kommer att vara !!
Så väck mig inte ur min dröm,
visa mig inte vägen.
Hur kan du vara säker
på något!?
Är det tillräckligt,
det Du tar ur mitt hjärta?
Om du är här,
för att stanna,
skriv; - inte mer än det är!
Åter igen dalar natten,
över dina axlar.
Ditt liv fröjdas,
i julinatten.
Din fåtölj böljar,
över morgonens kval.
Bredvid din lärka,
störtar,
jag till dig.
Det jag inte ännu gett,
kommer - - -
mer än tusenfalt!
Jag vill skvalpa din väg,
jag vill fly med dig.
Kom,
vi flyr!
Änglarosor,
Svävar ner.
Fjädrar föll,
jag blev kär i en dag,
jag blev kär i dig.
Alla danser jag dansat,
har jag dansat för dig.
Nu är det bara en show
Som ett spöke ur en svunnen dröm.
Tårar strömmar utmed mina lår,
jag skriker,
sträcker...
Något har gått förlorat -
vår kärlek?
Nej,
vårt hat!
Jag hör ditt hjärta,
när jag går och lägger mig.
Jag lyssnar på dess slag,
utvärderar,
skapar,
bygger,
formar
- en fridlyst äng,,
skriven på bästa ark.







Fri vers av Georg Möller
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-04 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller