Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite funderingar bara ...


Rädda för fötter ...

Varför är vissa rädda för ormar,
samtidigt som andra gillar dem och har dem som husdjur ?

Varför är vissa rädda för höjder,
samtidigt som andra gör 100 fallskärmshopp per år ?

Varför är vissa rädda för fötter,
samtidigt som andra är fotfetischister ?

Är det kanske för att det ska bli balans i samhället
eller vad skulle det bero på ?




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-04 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP