Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondska

När man minst anar det
Dyker ondskan upp
i ens positroner
Ren obehandlad ondska

Som kall hård skare
Skär den genom
medvetandet hos olyckliga få

Inte för att vi vill
Men för att
vi förtjänar det

Låta pöbeln leva
Med bindel
för sina ögon

Låta pesten sprida sig
Mellan döda hjärnor
och höga berg

I tron att lycka uppnås
Med pengar framgång eller makt
Kommer vi se till
att ni dråpligen misslyckas




Fri vers av Reine Kristoffersson
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-06 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reine Kristoffersson
Reine Kristoffersson