Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktsamling nr 2 (20) Från Hedarna i Ely

Ur myllan

Upp från träsken

Över den mystiska heden

Kommer det långsamt

Som en vacker repris av gårdagen

Den berömda morgondimman

Har belägrat sig över

Ely i Cambridgeshire




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-06 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP