Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTEN HAR TUSEN ÖGON

I mörkret ser han klart
I ljuset ser han inget alls

Tunga steg mot branten
Stövlarna kvar vid stupet

Kvar på land är det gamla
I ruinen finns det nya

Tittar ner i mörkret
Vänder om

Flyger tillbaka






Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 931 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-06 23:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om motsatserna här...
2012-10-01

    ej medlem längre
en gång de sa till mig
jävla skit

sen de sa fi fan
vad ska jag säga??
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP