Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som ett lock, men vem lyfte bort dig

Lock för öronen
utan en resa i sikte

Lock som
det engelska ordet
du är inte tillgänglig

Lock
i ditt hår
och den dagen
var Gud
på bra humör

Lock
på grytor
en familj som väntar ivrigt
vid middagsbordet

Lock
efter rock
det ringer i öronen
men ett leende
brinner på mina läppar

Lock
nu är det nock




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-02-07 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan