Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min barndoms vän, har gått iväg I dimman ser jag inte henne längre


Jag ser dig inte längre.

Du ser
Med andra ögon


Bildar meningar
Av andras ord


Gråter vodka


Skrattar gräs


Men du lever


Mer än någonsin
Påstår du


Vi delar glädje

Så låt oss


Men jag saknar dig




Även när du är här




Fri vers av eldkastare
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-07 22:29



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Tänk att det kan vara så. Fint beskrivet.
2012-12-07

    ej medlem längre
Fint skildrat.
2012-08-08

  menspoeten
Vackert!
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

eldkastare
eldkastare