Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen hör utom du

brösten sitter i lotusställning
anammar det röda perspektivet
hjärtats diagonala födslovåndor

öppnar upp ditt inre liv
ditt ansiktes djupa fåror
fulla av från från igår

alla lyssnar
men ingen hör utom du




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-09 11:22



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
mycket speciell, egensinnig text
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson