Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Fult tryne

Madonna stödjer de tre kvinnorna i Pussy Riot, som riskerar tre års fängelse för att ha sjungit en samhällskritisk låt i en katedral.

Nyligen höll Madonna en konsert i S:t Petersburg, där hon förväntades kritisera de antigay-lagar som staden antagit.

Vilket fick ortodoxa kyrkan att gå i taket.

Enligt The Guardian har en präst uppmanat troende att ringa in bombhot under konserten för att störa showen.

Om detta är sant kan man bara förundras över hur osminkat och öppet religionens baksida ibland visar sitt fula tryne.


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 158 gånger
Publicerad 2012-08-09 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund