Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REMISS TILL VITT FLAGG

I schack kan det bli

Vinst

Förlust

Remi

---

I livet kan det bli

Fortsatt god hälsa

Sjukdom och ohälsa

Remiss till vitt flagg




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2012-08-09 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP