Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN VINNER

Avundsjukan är ett gissel
Egot lika så

Svidande ord
Hett humör

Bitterhet
Falska minnen

Hål i skälen
Saknaden är stor

Tårar av salt
Ögon som drömmer

Viljan är stark
Överlever

Kramar värmer
Öron som lyssnar

Skriver brev
Förlåter

Hjärtat slår
Plåster på sår

KÄRLEKEN VINNER





Lynx © M




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-08-09 22:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visdom.
2012-09-08

  erkki
Du har gett texten en lätt kaotisk form. Den passar fint i sammanhanget. Sedan har du en fin utveckling avseende hur tankar och funderingar går kärlekens väg. Fint! helt enkelt.
2012-08-15

    ej medlem längre
Bara en massa ordbajs som du ger till att vara vers som är så dåligt skriven så jag vet inte vad
2012-08-14

  Ljusletaren
Kärleken vinner i allt ... absolut sant!
Bra diktat/kram
2012-08-13

    ej medlem längre
Såsant kärleken vinner allt. Fint skrivet.
2012-08-11

  Chawa VIP
Vackert så fint, kärleken vinner så är det allt. Fin text!
2012-08-10

  tomas nannesandberg
Svårt ämne som du tar dig an med brillians!
Inspirerande.
Mvh Tomas
2012-08-10

    ej medlem längre
Så sant..
2012-08-10

  ResenärGenomLivet VIP
Det är klart att kärleken vinner...du har så rätt.
2012-08-09

    Ken Cassel
Tjusigt Lynxen :)

Och god natt på dig

Ska gå och tryna nu....

Kram
2012-08-09

  ULJO
Briljant kärlekspoesi
2012-08-09

    ej medlem längre
Vacker
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP