Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Diktsamling nr 2 (21) "Lappela"

Hon är liten
Hon är försynt
Hon hörs inte
Hon syns inte

Hon är mycket svår att sköta
Men när hon blommar
blir hon vackrast av alla

En av världens mest sällsynta orkideér




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2012-08-09 22:36



Bookmark and Share


  Ritva
Gillar! kan betyda oxå en liten käring, som jag! -Hah-haa;-))
eller vill du verkligen få bättre kommentar?
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP