Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 10/8 2012. Hämtad ur det stora arkivet utkast. Inte att förväxla med sopnedkast.


Något litet om handikapp







På en väldigt stor gräsmatta, nära dig.
- Har ni lust på en golfrunda, doktor Hausmann?
- Javisst, herr Pedersen.
- Vad är ert handikapp?
- Åh, Integritet.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-01-20 14:06



Bookmark and Share


  Minkki VIP
många bottnar
2023-01-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP