Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagbokstikt från idag


I Hjalmar Söderbergs kvarter

På en filt
1 x Räksallad
1 x Laxsallad
2 x Laxsmörgåsar
2 x kalla drycker
2 x Italienska kakor
Det är picknick i gräset
Utanför Kungliga bilblioteket
i Humlegården med min käresta




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2012-08-11 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP