Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var på spårvagnen i Göteborg, lite irriterad över dagen samt kvällen och skrev litegranna


Irritationen vid Götet


Att irra runt på gatorna i Göteborg
Blanda alla nazi-zombies,
träsket där alla idioter, douchebagdeluzare & kvinnohoror lever.
Falskheten man skådar (möter) vid varje hörn

Men
glada, jämrande rop hör ändå, mystiskt nog
Nästan ekar runt staden
Som spöken i en död Hiroshima




Bunden vers (Blankvers) av Gospåfot
Läst 298 gånger
Publicerad 2012-08-14 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gospåfot
Gospåfot