Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett annat liv? <3


Ska jag
kan jag
vågar
jag

Leva min dröm?

(Living the dream you know.)

Gå upp på taken,
vägra se ner på andra
bara stå där och veta att jag äger världen,
om så bara för en dag.

regnbågar blir det,när det är regn och sol på samma gång.

Det är så jag vill ha dig,
både ledsen o glad
för då känner jag mig inte dålig
bara farligt nära.

(När vi två blir en.)

Kan du förlåta,
det där jag aldrig sa,
gjorde eller var.

Att när du skrattade så såg jag bara på
och sa att du var dum
men du hade hela tiden så rätt

(Jävlas med livet om det jävlas med dig?)





Prosa av Hemlig_flicka
Läst 207 gånger
Publicerad 2012-08-14 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hemlig_flicka