Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genioti

sommaren var bara barnet
du var 19 år och flera tusen

någon
jag

scenen är vår men publiken blind
och jag är dum men du är dummare

det finns ingen grind i muren, men den står på glänt
det finns ström i taggtråden, men man dör inte
det finns en vallgrav, men du är så fin

det finns ingen väg in och ännu färre ut
alla tåg har gått och biljetten slutat gälla

jag fångar alla skuggor som du kastar

hösten börjar om en evighet igår




Fri vers av Char Kakté
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-14 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Char Kakté