Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vi har

jag borde nog ha
det vi har
med någon annan

och du vill nog ha
det vi har
med den du redan har

det vi har
vi bara lånar
för vi har inte råd med annat

ibland stjäl jag ditt liv och du mitt och vi flyr
och vi fängslas
och inget spelar någon roll för vi är med varandra
och inget spelar någon roll
för det händer inte på riktigt

till skillnad från

det vi har




Fri vers (Fri form) av Char Kakté
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-18 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Char Kakté