Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredhäll

tiden hade gått
men jag stod där kvar

för tid skulle komma
med skumpa och svar

och tiden den flydde
och tiden stod still

...


jag vill
och du vill
och vi vill lite till




Fri vers av Char Kakté
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-14 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Char Kakté