Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ankaraxlar

Kryssa uppströms utmed hängbjörkens leda lemmar.
Kantra dina hopp och drömmar i flodens spruckna bank.
Förlis ansvarets tyngda ankaraxlar med ensam utsträckt arm.
Länsa din lättja, borda din köl innan ebben lykta sinnen rämnar.




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-15 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller