Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvångsvokaler

Tågan skvätter över lånta fjädrar.
Samlar tanken under tvungen vokal.
Lekfull, frågvis anar ingen sanning,
utan själens ensliga lokal.




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-15 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller