Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Itinerary

jag reser lätt som en flyttfågel

ditt bagage är mer än ett
allt är överviktigt

väga eller våga

jag har en eld som väger femtusen kilo

skillnad på flytt
och på flykt

som att bära
eller brista




Fri vers av Char Kakté
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-15 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Char Kakté