Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och snart


ingen visste
vad som hände
men att

ingenting hände
men något
förändrade allt

ljusår som flydde
och bände isär
men ack

maskrosor exploderar
vägarna kröks
för att

det händer ändå
som aldrig har hänt
och snart




Fri vers av Char Kakté
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-15 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Char Kakté