Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommardag...



I skummet,

lekte regnbågarna tafatt,

molntussarna

vandrade över den

ljusblå himmelen.

Öar passerade på

var sin sida

om relingen,

-som sommardagen

kom och gick.

Som livet självt.











Fri vers av novembersol VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-15 21:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett skönt konstaterande...
2012-08-15

    Azra
åh vad fin:)
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP