Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har drabbats av PRESTATIONSÅNGEST inför att skriva





Jag har nästan aldrig kännt så här förut... en slags rampfeber

inför att skriva och publicera.

Jag vill skriva berörande, berikande, stimulerande och BRA!

Men kan jag det...?

Nån som har något tips om hur att hantera detta tillstånd?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-15 23:41



Bookmark and Share


  aol
jag går ut i naturen sätter mej i grönskan kan se hur en myra bara stretar i ett virrvarr av gräs, och ångt uppifrån vad skulle en jätte tänka om mej att jag är som en myra fast jag är en människa,

du vet alla känner vi samma som du, ialladfall jag,
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP