Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är någon annans dans

min hals är ett stuprör den 21 oktober

brunblöta löv
i tusental
varje ett ord från en fallen tanke om dig

jag är klippstenen
mot Atlanten dig
som vågorna nästan aldrig når

du är tidvattnet i vars ebb jag drunknar

jag är en hund bunden utanför domus
där minuter blir till år
blir till monster, till hopplöshet

blir till hopp

du har dina rötter
men jag har blommor till dig




Fri vers av Char Kakté
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-16 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Char Kakté