Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INDUSTRISEMESTER

Engagemanget finns där
Men energin saknas

likt en ivrig pensel
där färgen tagit slut

eller

kanske en säljdag en måndag
när alla kunder är på semester




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2012-08-17 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP