Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmål

Hon säger till honom
att han inte har utbildning

Hon säger till honom
att hans familj inte har utbildning

Hon säger till honom
att det alltid är han som börjar bråka

Hon säger till honom
att han är så självisk

Hon säger till honom
att hon kanske skulle haft det bättre
någon annanstans

Vad hon inte förstår är att
han älskar henne och det
som sårar honom mest
är hon inte kan se eller
förstå att han lider av det
hon säger till honom




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2012-08-17 15:04



Bookmark and Share


  Cammie
Aj.
Så verklighetsnära. Och hemskt.
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP