Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Diktsamling nr 2 (22) "Två för en tango"

Ge mig något att dricka
så ska du få se

Ge mig något att äta
så ska du så se

Jag lovar

Jag bjuder på efterrätt

© Christer Johansson 2012-08-17




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2012-08-17 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP