Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Memoarerna (23) Nyårsafton 1993

Man märker att man åldras
då man för första gången
möter sin dotter med pojkvän

Tiden står inte still
Det går inte att backa bakåt

Det kramas o kelas
Pappa glöms bort
Men så plötsligt utan
förvarning så tar hon tag
i min hand

det värmer

Min lilla dotter har blivit stor




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-17 17:10



Bookmark and Share


  alvan
En varm fin text... Pappa finns alltid kvar ju! ;)
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP