Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gula gummistövlar


Gula gummistövlar

Som lyser i höstmörkret
Trampar på bland våta löv
Träd med underbara färger
Vargens skugga i skogsbrynet

Gula gummistövlar

Går runt med mig
Vinden ligger på
Men det är inte kallt
Några regndroppar
En uggla på en gren

Gula gummistövlar

Jag funderar på livet
Som är upp men ibland ner
Ord som susar i huvudet
Viljan att välja det rätta
Rädslan att förlora
Björn frossa

Gula gummistövlar

Sparkar en kotte eller två
Visslar en glad melodi
Ser forsen dansa
I regnbågens glans
Grodan sitter på en sten


Naturen viskar

Gula gummistövlar

Läkande lycka
Ska du finna
I skogens vrå
Så här kan du gå
År efter år






Lynx © M





Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-17 22:21



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Fast jag har röda gummistövlar *ler*
Gillar det du har ordat ... tack :-)

/kram
2012-08-19

    ej medlem längre
Gula gummistövlar..ja det säger väl allt..plus att du bjuder på så fina höstbilder..
2012-08-18

  ULJO
Härlig poesi
2012-08-17

  ResenärGenomLivet VIP
Du målar så fint med ord...det känns som jag gick med dej där i skogen...
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP