Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan 01.47

Du rör dig långsamt,
hoppa i min hage...
Känn på mitt hjärta,
lätta din kniv
- ur mitt bröst.
Ingen rimlig smärta,
kan rucka mitt liv
Eller förfördela min framlidna höst.
Jag ser din leda höft
Rulla över slitna kulors stöd,
minimera din intriganta röst.
Musikens loder penetrerar,
könets glöd,
över dina läppars spröt.
Jag ser dig infiltrera,
dagens lättjas stöd.
Jag skall överleva dina år,
Du är enkom en påminnelse,
av mitt ovårdade sår.




Fri vers av Georg Möller
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-19 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller