Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perifierad

Du bråkar.
Du intrigerar.
Du infiltrerar.
Du förminskar.
Du provocerar.

- Du har blivit Perifierad!

Till vilken nytta?

Du har bara ett liv...

Kärlek fyller inte bara ditt tomrum.

Vakna innan din själ imploderar!




Fri vers av Georg Möller
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-19 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller