Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖDET I DIN HAND

Därborta är där de andra är
Därborta är där allting sker
Därborta är där ödet bestäms

Här är bara jag
Här sker ingenting
Här bestäms ändå ödet




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-19 11:08



Bookmark and Share


  Mattias Alveteg (Lavtege)
Finurlig dikt, jag tycker om motsättningen i de två styckenas sista rad
2012-09-15

  Cammie
För att citera M & B:
Där är där man inte är. Här är där man är. Här har man alltid med sig.
2012-08-19

    ordskalv
Vi bestämmer alltid vilka vägar vi ska gå men det är ödet som väljer ut skorna.
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP