Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osäker färd



I ytterkanten

av världen

styr jag

mina steg.

Nålen svajar

i hoppets kompass

osäker är min väg.

Kanske,

väntar livet

på mig...






Fri vers av novembersol VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-20 09:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna tyckte jag om ...

Applåd ...
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP