Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herrens vägar äro grunda

herrens vägar äro grunda
han kan inte simma

istället super han sig asberusad
lämnar sin kropp
och ger sig ut på en flygtur

väl däruppe ser han allt
genom en mystisk dimma
som vi vanligt dödliga kallar för moln

men han ser människorna som myror
som rör sig i vissa mönster
han tror sig förstå

givetvis har han fel




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-20 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson