Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS ! Jag är inte brandman


ATT SLÄCKA PRÄRIEBRÄNDER

Ny dag och nya täppor
Man släcker präriebränder

På med stjärnan
Man släcker präriebränder

Passerar tullar
Man släcker präriebränder

Glada leenden när uppdraget är slutfört
Man släcker präriebränder

En vanlig dag på jobbet





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2012-08-20 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP