Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skämt var precis det jag behövde

Vi stod och skämtade
Höll om varandra och skämtade
Det var nog ett skämt i sig

Vi skämtade och grät
En dimmig sommarmorgon
Som passade sorgen

Du grät för min skull
Sa att det var synd om mig
Så synd att det gjorde ont

Aldrig har någon sagt så
Det var både det bästa och det värsta
Som någonsin hänt mig

Det var inte riktig så
Jag hade tänkt mig den dagen
Du skämtade om det också

Jag tappade masken
Jag borde inte ha gjort det
Men kanske det är bättre så




Fri vers av Ariana Vos
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-21 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariana Vos
Ariana Vos