Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystad replik till herr Darwin

Steg över hustak fasader förlista i Stormen
Att stega de sökande ljusen
Ögon gli--strar i ensamhet

Aftonfalkar brer ut sina vingar
Putsar varandras akterfjädrar
Söker skydd tillsammans




Fri vers (Fri form) av robinrobin
Läst 210 gånger
Publicerad 2012-08-22 00:28



Bookmark and Share


    Shush
Mycket bra ordsammansättningar. Fint flyt. :)
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

robinrobin