Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magyar Gárda

ur de mörka ruinerna från förr
sipprar kroppsvätskor fram ur underjorden
i fasaderna, kolonnerna, under valven i de höga taken
lägger sprickorna ut ett nät

det är sent
solens sista strålar
målar väggarna med trötta penseldrag

ett ryck
så lättar de från marken
korpar överallt




Fri vers (Fri form) av robinrobin
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-22 00:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre




Mycket bra ...


2012-08-22

  Trätobroder
Mmm, jag tycker om målningar i textform och den här bilden var speciell
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

robinrobin