Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PPL, rätta upp om det är massor med små fel! Tack!!!


Få jag ser?

Ibland jag undrar vad jag hade gjord?
Om uppenbarligt allt jag gjord var mitt?
Ibland jag tror jag kunde stoppat Jord
och snurrat allt åt annat hål och tid..

Det är tankar bara; här en verklighet
är mycket konstruktiv och... destruktiv.
Jag tror jag hade sett allt jag har sett, -
upptäcker snart, att var jag dum... naiv!

Jag såg allt det vad jag fick se... och ser...
det är mycket mer rakt över gömda gräns!
Men jag vill veta! Visa mig allt mer!
... Så varför sjärnor bildar himlens kräns?

Vad har jag gjord? Får jag en riktig svar?
Och får jag se? Och få jag veta allt?
Och får jag göra om?... Nä, det blir svårt!
Åh!.. Varför livet är så hård och gallt?

23.08.2012




Bunden vers (Blankvers) av Julianna Strandberg VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-23 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP