Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på en text av anakreon 10/8: Namnsdagslimerick till Lars


Kritik på en text (1056) en rick





Längs floden som Seinen kallas
där turister bland konsten vallas
där även alaget samlas kan
såväl simpel kvinna som man
ditkommen poesin den även allas




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-05 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP