Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Skratta eller gråta?

Flanörer på Östermalm blev i nyligen vittnen till hur två taxar och en kamphund rök ihop.

Primitivt beteende. Nästan i klass med åskådarnas...

...som - efter att polisen stoppat kampen - skrek: "Varför skjuter ni inte, varför skjuter ni inte ägarinnan?" (Åsyftandes kamphundens ägare.)

Man vet inte om man ska skratta eller gråta.

Hoppas i alla fall att taxarna mår bra...:)


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-23 20:53



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Intressant, plötsligt slår utilitarismen till vad kan en sällskapshund få kosta?
Du har rätt man vet ej huruvida skratt eller gråt är sättet att komma förbi detta?

2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund