Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äh...


bara matematik och förbannad poesi


du tänker på att hålla fast ditt huvud och inte tappa dina möjligheter till klinisk kontrollerad orgasms och jag säger inte heller att jag har gått vilse i dina drömmar men jag försöker berätta något för dig

som du vet är ord vassare än blod
och inget skär mig så djupt

ok
vi gör så här
vi passar på att komma överens om ett ord


när dina blåröda ögon gnistrar
skälver mina läppar sönder
sprängs
innan sagan rinner rakt in i berättarens öga

men det är bara en kraft
förstår du
och du är bara en passagerare


men du infekterar mina cartesiska rum
ligger stilla på mitt handfat
bland de galna bubblande partiklarna

en turkos tvål gör ingen nytta
varken som färg betraktat eller som bärare av historia
föder bara en önskan om klyvning

en avart av diskret matematik

det hade uppstått en spricka
en avgrund
som om allt vi varit med om öppnat upp marken
och därur sipprar nu det vi inte vill se
blottar det vi inte vill vara

kollaboratör är det ett bra ord?




Övriga genrer av himlens hemlighet VIP
Läst 579 gånger
Publicerad 2006-02-08 16:47



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
kollaborater, kollaboreter, polarpoeter, motpolsplaneter
2006-03-30

  alfa VIP
Det är ett mycket bra ord.
I sitt rätta sammanhang.

Det här osedvanligt vackert.
Tycker jag.
Tack.
2006-02-08

  himlens hemlighet VIP
jaha...åskar det nu igen?!?
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP