Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Terapi inställd på grund av Corona

 

jag älskar dig
säger du

och gnistorna far i rummet

fastnar i gardinen
och bränner ner en hel stad

i askan skymtar ett okysst nyckelben

du är den ende
som kan fylla mina lungor
tänker jag

och blåser långsamt ut din låga




Fri vers (Fri form) av himlens hemlighet VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-28 09:13



Bookmark and Share


  Arowana
Man både blåser ut och drar in när man längtar.
2021-04-10

  Solstrale VIP
Stor spännvidd i dina rader! Reflekterar en slags speglad fara... Skickligt!
2021-01-04

  himlens hemlighet VIP
Inte för att skryta men jag tvättade händerna innan det blev en trend...
2020-11-28
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP